Vad innebär tjänsten?
I rollen som aktieanalytiker kommer du vara en del av förvaltarteamet. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och bl.a. handla om att samla in data, bygga analysmodeller, besöka bolag och formulera slutsatser. Möjligheterna att utvecklas inom firman är goda.

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för aktier och investeringar. Du är förmodligen en aktienörd med stort intresse för de finansiella marknaderna. Du har akademisk utbildning med ett par års relevant arbetserfarenhet som analytiker, konsult eller liknande. Du är motiverad och inte rädd för att jobba hårt för att nå dina mål. Samtidigt som du är självgående och van att ta egna initiativ är du en lagspelare. Antagligen har du andra meriter utöver studier och arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Hur söker du?
Maila ditt CV och en kort text om dig själv i ett dokument senast 31/1 till: rekrytering@alcur.se
Vi svarar via mail inom två veckor från det att vi fått din ansökan. Vi undanber kontakt från rekryteringsfirmor.

Om oss
ALCUR FONDER arbetar sedan 2007 med att leverera hög riskjusterad avkastning i de nordiska aktiemarknaderna. Våra tre fonder är specialfonder som tillsammans förvaltar ca 10 miljarder kronor. Investeringsprocessen bygger på fundamental aktieanalys i kombination med en strukturerad riskkontroll. Vi letar efter tydligt definierade egenskaper i de bolag vi köper och arbetar fokuserat, disciplinerat och långsiktigt. Våra fonder är topprankade och har flera internationella och svenska utmärkelser som bästa fonder i sina kategorier.